image

Service

Gratis intakegesprek

Autoschade komt altijd als een ongewenste verrassing. Bij schadeherstel willen we dat voorkomen. Daarom krijg je bij ons een gratis intakegesprek. We analyseren de schade, leggen uit wat nodig is en wat voor kosten dat met zich meebrengt en plannen eventueel een afspraak in voor reparatie. Al je vragen worden beantwoord, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Geen verrassingen achteraf dus!

  • Aangesloten bij vrijwel alle verzekeraars
  • Gratis leenauto bij reparatie
  • 9.3
    Beoordeeld door 52 autobezitters

9/10

“Het overdragen van de leenauto. De sleutel wordt gegeven. Toevallig kwam er iemand langs. Die heeft ons even wegwijsgemaakt. Het is wel een wagen van een ander, daar wil je toch heel voorzichtig mee zijn.”

J. de Groot

10/10

“Weet ik zo niet maar ik zou wel eens keer willen zien hoe zij tegenwoordig repareren met welke middelen. Heb in het verleden zelf ook reparaties uitgevoerd aan mijn auto's of van andere.”

G.A.C. van Laarhoven

10/10

“Goede service en vakwerk afgeleverd. Daarnaast ook de auto laten controleren bij Volvo zelf en dat geeft een goed gevoel zodat ik weer veilig op weg kan met de auto.”

Anoniem

10/10

“Ik ben zeer tevreden. Naast de schade die hersteld is (voornamelijk lakherstel) was de hele auto gepoetst waardoor de lak van de hele auto er weer veel beter uit ziet!”

E Jansen

9/10

“Bij brengen van auto voor reparatie, waarbij door mijn vrouw de vraag werd gesteld of er wat kleine krasjes weggepoetst konden worden( beloofd door Marco), waar geen antwoord op kwam van beetje gezette man (niet Marco).”

Anoniem

Dennis, Receptionist/Calculator

Meld je schade online in slechts een paar minuten.

  • Aangesloten bij vrijwel alle verzekeraars
  • Gratis leenauto bij reparatie
  • Binnen 5 minuten een offerte aanvragen

Met wie hebben we het genoegen?