image

Service

Gratis intakegesprek

Autoschade komt altijd als een ongewenste verrassing. Bij schadeherstel willen we dat voorkomen. Daarom krijg je bij ons een gratis intakegesprek. We analyseren de schade, leggen uit wat nodig is en wat voor kosten dat met zich meebrengt en plannen eventueel een afspraak in voor reparatie. Al je vragen worden beantwoord, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Geen verrassingen achteraf dus!

  • Aangesloten bij vrijwel alle verzekeraars
  • Gratis leenauto bij reparatie
  • 9.4
    Beoordeeld door 60 autobezitters

10/10

“Ik ben zeer tevreden. Naast de schade die hersteld is (voornamelijk lakherstel) was de hele auto gepoetst waardoor de lak van de hele auto er weer veel beter uit ziet!”

E Jansen

9/10

“Bij brengen van auto voor reparatie, waarbij door mijn vrouw de vraag werd gesteld of er wat kleine krasjes weggepoetst konden worden( beloofd door Marco), waar geen antwoord op kwam van beetje gezette man (niet Marco).”

Anoniem

10/10

“Ik wil jullie nogmaals enorm bedanken dat de auto voor de vakantie gemaakt kon worden.Heel heel blij zijn we ermee.Fijn dat jullie zo met ons meedachten :)”

Gebruers

10/10

“Door drukte duurde het wel lang voordat ik terecht kon, maar het resultaat van de reparatie is heel mooi en daarbij was de auto ook nog eens gepoetst. Ook een super nette leenauto kreeg ik mee. Bedankt!”

D. van der Vorst

9/10

“Snel en vriendelijk geholpen. De hele schade met de verzekering afgehandeld zonder dat wij daar veel voor hoefden te doen. De lange wachttijd totdat we konden worden ingepland was nog het minst belangrijk.”

Anoniem

Dennis, Receptionist/Calculator

Meld je schade online in slechts een paar minuten.

  • Aangesloten bij vrijwel alle verzekeraars
  • Gratis leenauto bij reparatie
  • Binnen 5 minuten een offerte aanvragen

Met wie hebben we het genoegen?