image

Service

Vervangend vervoer

Als jouw auto door onze mensen gerepareerd wordt, heb je deze even niet tot je beschikking. Geen zorgen, wij bieden vervangend vervoer, zodat u toch mobiel bent tijdens de reparatie van je auto. Dit is in de meeste gevallen gratis. Geef bij de intake even aan van welke optie je gebruik wil maken.

Leenauto
We beschikken over een aantal uitleenauto’s in verschillende klassen. Op vertoon van je rijbewijs krijg je een leenauto mee tijdens de reparatie.

Leenfiets
We bieden onze klanten ook een duurzame optie, voor zowel heren als dames hebben wij een (elektrische) fiets beschikbaar.

  • Aangesloten bij vrijwel alle verzekeraars
  • Gratis leenauto bij reparatie
  • 9.3
    Beoordeeld door 52 autobezitters

9/10

“Het overdragen van de leenauto. De sleutel wordt gegeven. Toevallig kwam er iemand langs. Die heeft ons even wegwijsgemaakt. Het is wel een wagen van een ander, daar wil je toch heel voorzichtig mee zijn.”

J. de Groot

10/10

“Weet ik zo niet maar ik zou wel eens keer willen zien hoe zij tegenwoordig repareren met welke middelen. Heb in het verleden zelf ook reparaties uitgevoerd aan mijn auto's of van andere.”

G.A.C. van Laarhoven

10/10

“Goede service en vakwerk afgeleverd. Daarnaast ook de auto laten controleren bij Volvo zelf en dat geeft een goed gevoel zodat ik weer veilig op weg kan met de auto.”

Anoniem

10/10

“Ik ben zeer tevreden. Naast de schade die hersteld is (voornamelijk lakherstel) was de hele auto gepoetst waardoor de lak van de hele auto er weer veel beter uit ziet!”

E Jansen

9/10

“Bij brengen van auto voor reparatie, waarbij door mijn vrouw de vraag werd gesteld of er wat kleine krasjes weggepoetst konden worden( beloofd door Marco), waar geen antwoord op kwam van beetje gezette man (niet Marco).”

Anoniem

Meld je schade online in slechts een paar minuten.

  • Aangesloten bij vrijwel alle verzekeraars
  • Gratis leenauto bij reparatie
  • Binnen 5 minuten een offerte aanvragen

Met wie hebben we het genoegen?