image

Service

Vervangend vervoer

Als jouw auto door onze mensen gerepareerd wordt, heb je deze even niet tot je beschikking. Geen zorgen, wij bieden vervangend vervoer, zodat u toch mobiel bent tijdens de reparatie van je auto. Dit is in de meeste gevallen gratis. Geef bij de intake even aan van welke optie je gebruik wil maken.

Leenauto
We beschikken over een aantal uitleenauto’s in verschillende klassen. Op vertoon van je rijbewijs krijg je een leenauto mee tijdens de reparatie.

Leenfiets
We bieden onze klanten ook een duurzame optie, voor zowel heren als dames hebben wij een (elektrische) fiets beschikbaar.

  • Aangesloten bij vrijwel alle verzekeraars
  • Gratis leenauto bij reparatie
  • 9.4
    Beoordeeld door 60 autobezitters

10/10

“Ik ben zeer tevreden. Naast de schade die hersteld is (voornamelijk lakherstel) was de hele auto gepoetst waardoor de lak van de hele auto er weer veel beter uit ziet!”

E Jansen

9/10

“Bij brengen van auto voor reparatie, waarbij door mijn vrouw de vraag werd gesteld of er wat kleine krasjes weggepoetst konden worden( beloofd door Marco), waar geen antwoord op kwam van beetje gezette man (niet Marco).”

Anoniem

10/10

“Ik wil jullie nogmaals enorm bedanken dat de auto voor de vakantie gemaakt kon worden.Heel heel blij zijn we ermee.Fijn dat jullie zo met ons meedachten :)”

Gebruers

10/10

“Door drukte duurde het wel lang voordat ik terecht kon, maar het resultaat van de reparatie is heel mooi en daarbij was de auto ook nog eens gepoetst. Ook een super nette leenauto kreeg ik mee. Bedankt!”

D. van der Vorst

9/10

“Snel en vriendelijk geholpen. De hele schade met de verzekering afgehandeld zonder dat wij daar veel voor hoefden te doen. De lange wachttijd totdat we konden worden ingepland was nog het minst belangrijk.”

Anoniem

Dennis, Receptionist/Calculator

Meld je schade online in slechts een paar minuten.

  • Aangesloten bij vrijwel alle verzekeraars
  • Gratis leenauto bij reparatie
  • Binnen 5 minuten een offerte aanvragen

Met wie hebben we het genoegen?