image

Service

Vervangend vervoer

Als jouw auto door onze mensen gerepareerd wordt, heb je deze even niet tot je beschikking. Geen zorgen, wij bieden vervangend vervoer, zodat u toch mobiel bent tijdens de reparatie van je auto. Dit is in de meeste gevallen gratis. Geef bij de intake even aan van welke optie je gebruik wil maken.

Leenauto
We beschikken over een aantal uitleenauto’s in verschillende klassen. Op vertoon van je rijbewijs krijg je een leenauto mee tijdens de reparatie.

Leenfiets
Voor zowel heren als dames hebben wij een fiets beschikbaar.

  • Aangesloten bij vrijwel alle verzekeraars
  • Gratis leenauto bij reparatie
  • 8.9
    Beoordeeld door 1948 autobezitters

9/10

“Zorgdragen dat vervangend vervoer vooraf is gechecked (melding in scherm remschijven vervangen, geeft geen veilig gevoel). Daarnaast zomerbanden in winterperiode (ja, het sneeuwde toevallig in mijn leen periode) geen ook geen veilig gevoel.”

Anoniem

9/10

“Vriendelijke mensen. Reparatie goed uitgevoerd en de auto was mooi schoon afgeleverd. Ook een prima huurauto als vervangend vervoer. Kortom niets negatiefs...”

Anoniem

9/10

“Een belletje is genoeg om even langs te kunnen komen voor een eerste inschatting van de schade. Daarna direct ingepland voor herstel wat conform afspraak uitgevoerd is.”

Anoniem

9/10

“Voor mij is Coppens al heel veel jaren een topbedrijf:klantgerichtheid top,service top.vaokkuundigheid top,innovatie top. Ik ga al jaren alleen naar Coppens.Proficiat!”

W.C.A. Reuter

9/10

“Vriendelijke ontvangst, duidelijke afspraken, reparatie goed uitgevoerd. Opmerking: Graag enige instructie bij afgifte van het leenvoertuig. (Waar zitten de knopjes voor het starten, de radio, de ruiten en de verwarming?)”

D.A. van den Bos

Dennis, Receptionist/Calculator

Meld je schade online in slechts een paar minuten.

  • Aangesloten bij vrijwel alle verzekeraars
  • Gratis leenauto bij reparatie
  • Binnen 5 minuten een offerte aanvragen

Met wie hebben we het genoegen?